Пт, 29/03/2024, 07:06:45
Вітаю Вас, Гості
Головна » 2011 » Листопад » 8 » Я ЗАПРОШУЮ БОГА У СВОЄ ЖИТТЯ
17:53:57
Я ЗАПРОШУЮ БОГА У СВОЄ ЖИТТЯ
 
  Створивши людину вільною, Бог прагне, аби ми протягом усього життя духовно прокидалися, а значить, обирали нове життя, вільне, у якому можна зосередитися на тому, хто ми, куди йдемо і яким шляхом.

   Тому як християни ми маємо постійно робити діагностику нашого життя та визначати істинні орієнтири, щоб раптом не змилити і не зійти на манівці.
Про те, з чого почати духовну віднову, як віднайти себе у запрудженому тягарями сьогоденні, як відчути доторк Божої Любові та силу святого Духа, йшлося підчас дводенного курсу "Нове життя" Школи Євангелізації Святого Апостола Андрія, що відбувся 5–6 листопада з благословення Владики Йосифа Міляна у храмі св.Василія Великого у м. Києві.

   Перший базовий курс євангелізаційної школи святого Апостола Андрія, який провадив о.Йосафат (ігумен згромадження Андрія Первозваного, м. Івано-Франківськ), був націлений на те, щоб допомогти людині відкритися на особисту зустріч з Воскреслим Христом, визнати його своїм Спасителем, рішуче відмовитись від гріха та прийняти Божу любов і був радше духовним лікуванням, лабораторією, де Бог працював інтенсивно й глибоко, щоб людина отримала дар нового життя.

   "На жаль, диявол викрадає зерна віри і любові, тому такі курси вкрай необхідні і як реанімація, і як профілактичне духовне лікування”, – ділиться один з учасників.

   Протягом двох днів учасники прослухали 8 тем, серед них: Божа любов, Гріх, Спасіння в Ісусі, Віра, Навернення, Ісус, Господь мій, Господь, Плоди дари і харизми духа, Спільнота. Кожна тема супроводжувалася окремими дидактичними плакатами, оформленими у сучасному стилі, що сприймалося особливо для молоді, надзвичайно свіжо і влучно.

   Особливість навчання полягала у використанні надзвичайно простого, доступного інструментарію, за допомогою якого глибокі теологічні істини ставали раптом виразними і зрозумілими. Звичайні речі, такі як, корона, суха гілка, ярмулка, посудини з водою, троянда, коробки з подарунками, дзеркала чітко і сильно відкривали та закріплювали розуміння духовних смислів. "Наочні приклади здавалися на перший погляд дивні, але надзвичайно дієві”, – зазначає учасник. А ще інший каже, "як для дитини”.

   Незважаючи, що серед слухачів були люди різного віку і глибини віри, застосована методика давала можливість достукатися до серця кожного, промовляючи поперемінно то мовою Божого слова, то молитви, то пісні. Особливий молитовний стан курсів дав можливість пережити учасникам вилиття Святого Духа, що здатен не лише загоювати зранення, а повністю оновлювати людську душу.

    "Я отримала особисте – сон. Я – наступниця Царства Небесного, улюблена дочка, і не маю боятися. Такі прості речі, які я знала, я відкривала наново. І ці постійні подарунки від Бога з любові, без жодної умови: у Нього все є для мене, Він знає мене, моє життя, мої проблеми, Він записав мене у Себе на долонях. Він дасть усе необхідне – тільки відкрий своє серце. Неможливе для мене зробив Бог, просто необхідно повірити Йому, довірити все життя, всі діла, всі думки на 100% і … попросити …. А Він дає задарма, відразу”, - із свідчень учасниці.

    Зустріч з Богом у кожного своя і у свій час. Єдине, що об’єднує усіх – вона відбувається через наше серце. "Особисто мені ці науки дали великий оптимізм і віру в Бога!”. "Я зрозуміла, що потрібно віддати Богу не тільки серце своє, але всі ділянки мого життя ".

    "Вважаю, буде неймовірно корисно присвятити інший спецкурс рекомендаціям людям, які бажають допомогти тому, хто живе в рабстві гріха і боїться вивільнитися, боїться прийти до Бога”.

   Бог постійно пропонує нам можливості змінитися, стати кращими, наблизитися до Нього. Але тільки від нас залежить, чи відкриємо ми двері своєї душі, чи скористаємось його дарами. Проте завжди треба пам’ятати, що багато запрошених, але мало вибраних. І коли наступного разу ви отримаєте запрошення прийти на курс "Нове життя”, не поспішайте відмовляти, можливо, ви ще не знаєте, який саме дарунок приготував особисто для вас Господь. Бо хто у нього найулюбленіша дитина? Звичайно, Ви. Тож запросіть Його у своє життя. Нове життя.

Оксана Олексів
м. Київ
Категорія: Новини курсів в Україні | Переглядів: 1331 | Додав: osbmpt | Рейтинг: 0.0/0