Чт, 28/03/2024, 15:14:16
Вітаю Вас, Гості
Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Ісус очима євангелистів
15:28:56
Ісус очима євангелистів
Ісус очима євангелистів

З 21 по 23 вересня 2012 р. Б.  на парафії св. апп. Петра і Павла, яку обслуговують оо. Редемптористи в м. Новояворівську відбувся євангелізаційний курс «Ісус у чотирьох Євангеліях».  Тими днями 85 учасників через проповідь о. Йоана Лубіва, ЧСВВ змогли глибше пізнати Ісуса зі  сторінок Євангелія.
У цьому курсі ми побачили Ісуса  таким, яким його описав кожен з євангелистів:  Ісуса як Цілителя в Марка, Ісуса як Учителя в Матея,  Ісуса Милосердного в Луки та Ісуса Люблячого, «Того, хто Є»  в Йоана. 
«Ісус у 4 Євангеліях» - це надзвичайно потрібний курс  для кожного християнина, адже, заохочує не просто прочитати всі Євангелії, а дослідити кожну зокрема.  Допомагає подивитись глибше на Божу досконалість, любов, терпеливість, на особу Ісуса як Божого Сина, Спасителя світу!
Особливістю цього курсу було те, що під час проповідей отець Йоан часто ставив питання для роздумів і особистих пошуків, а також підкреслював, що слова Ісуса стосуються нас особисто, а це дуже важливо!
Тут, на курсі я зрозумів, що Христос є Живий Бог, Він діє, звільняє  і зцілює так само, як і 2000 років тому. Ісус наповняє серце правдою,  яка стає ціннішою за перлину,  яку знайшовши, продаєш усе, щоб нею заволодіти.  А після слів  Ісуса : «Іди за мною!..»,  які пройшли через усе моє нутро і забриніли у серці, я вирішив  глибше вивчати Святе Письмо.
Такі курси Школи Євангелізації Святого Андрія дуже корисні,  вони розбудовують і роблять живою парафію, діють на збудування і скріплення у вірі у Євангеліє.

Родич Андрій
Новояворівськ

Категорія: Новини курсів в Україні | Переглядів: 1438 | Додав: osbmpt | Рейтинг: 0.0/0