Чт, 18/04/2024, 16:57:02
Вітаю Вас, Гості
Головна » 2011 » Жовтень » 27 » Сіячі Божого Слова
17:51:02
Сіячі Божого Слова

       Нову заповідь Я вам даю: Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви! По тому пізнають усі, що ви учні Мої, як будете мати любов між собою. (Iван.13:34,35)
      У суботу, 15 жовтня 2011 року, у Ватикані відбувся Міжнародний симпозіум «Нові євангелізатори для нової євангелізації». Хочу з вами поділитися своїми враженнями від цієї зустрічі, які переповнили мою душу.
       Дякуючи Богові  за його ласку, я була учасницею цієї зустрічі. Побачила на власні очі тисячі людей, які розмовляють різними мовами і кожен по-своєму прославляє Бога, хто співає, хто танцює : у всіх була усмішка на обличчі, а об’єднувало  їх почуття любові один до одного. Не розуміючи їх словесно, я пізнавала людей по їхніх вчинках. Їхні очі випромінювали тепло і радість. В цей момент я розуміла, що людина яка шукає Бога і його знаходить, перебуває в благодаті.
     Як приємно бути дітьми Божими. У школі євангелізації ми вчимося говорити мовою Ісуса, яку випромінюють наші серця; мовою любові, яку розуміють усі народи. Яке щастя отримати благословення від Святішого Отця Венедикта  XVI, слуги Господнього, який веде свій народ до Отця Небесного.
     У неділю, 16 жовтня, відбулася Свята Літургія, яку очолив Папа Римський Венедикт  XVI в базиліці святого Петра. Це було щось неймовірне. Коли заходиш в цей храм, відчуваєш велику благодать. Під час Служби Божої люди перебувають у молитовному спілкуванні з Богом. А як почуєш цей дитячий хоровий спів, який лунав під час Божественної Літургії, душа радіє, що в дитячі душі вливається цей фундамент духовності. Кажуть, хто співає на Службі Божій, той молиться двічі. На такій Службі потрібно молитися із закритими очима, щоб наші відчуття перетворювалися у сприймання того душевного стану, який відображений у людській свідомості.
 Яка безмежна Божа любов, якщо люди мають спільну мету – бути Божими дітьми, бути учнями Ісуса, відкрити свої серця для волі Божої і вміти слухати голос Творця, зробити свою душу царством Бога. Золоті слова: «Якщо Бог на першому плані, то все інше на своїх місцях».
     Особливо хочу звернутися до тих людей, які ще не пізнали Божого милосердя: «Творіть спільноту, шукайте можливості  прийти до школи Євангелізації святого Андрія, станьте новими Євангелізаторами Божого слова і отримаєте обіцяне небо коло Отця».

                        

                                       Учасниця Школи Євангелізації  святого апостола Андрія

                                                Красицька Наталія

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 1216 | Додав: vjacheslav | Рейтинг: 0.0/0